Welkom op
Home » Blij Konijn

Blij Konijn

Wist u dat een konijn best intelligent is en dat je hem veel kunt leren? Ze kunnen zindelijk worden op een bak en leren luisteren naar hun naam. Maar wist u dat konijnen ook heel goed kunnen springen en daar heuse wedstrijden in zijn? Dat deze sport "Kaninhop" heet? En onlangs zag ik zelfs een filmpje waarin een konijn een soort van "doggydancing" deed ... maar dan op zijn konijns ;-))

Ook mijn konijnen hebben de Konijn-Hop mogen ervaren, ze vinden het erg leuk :-) Je moet voor de training in het begin erg veel geduld hebben maar dan loont het ook!

Onderstaand filmpje is gemaakt door verslaggever Roy Nijman. Mooie reclame voor de Kleindierenshow in Eibergen die op 2 & 3 november 2014 gehouden wordt :-)

 

 
 

Op onderstaande sites is een en ander aan info te vinden, kijk gerust eens rond en verbaas u over de mogelijkheden van activiteiten die je met een konijntje kunt ondernemen. Ook erg leuk om kinderen hierbij te betrekken want zo krijgt het simpele 'konijntje in een hok' toch een hele andere betekenis!
 
> https://www.facebook.com/pages/Konijn-Hop 
> Happy Hoppers
> http://bunnytraining.nl

> De Konijnendans
> Konijnen Agility
> Konijnen trainen
 
> Kaninhop (D)
> Rabbithopping (E) 
> Run Around (E) geweldig systeem voor 'veilig buitenspelen'!


Onderstaand filmpje moet je ook echt even kijken!

 

 

 

 

 

Dit nieuwe boek is ook een aanrader!
*High Five met je Konijn